Farma Logistiek op maat!

Truvion Healthcare Logistics (THL) is een logistieke dienstverlener die zich richt op kleine tot middelgrote farmaceutische, medische en aanverwante bedrijven in binnen- en buitenland. Hierdoor wordt het contact met de opdrachtgever en de klant gekenmerkt door snelle, korte lijnen, met een persoonlijke benadering.

Onze cliënten, ook wel opdrachtgevers genoemd, hebben zelf veelal een marketing & sales organisatie in de Benelux en geven er de voorkeur aan de fysieke opslag, distributie en administratieve activiteiten uit te besteden. THL biedt op logistiek en administratief vlak een uitgebreid pakket aan diensten en vormt daarmee een verlengstuk van haar opdrachtgevers met de Benelux als regionaal zwaartepunt.

Wilt u weten wat THL voor u kan betekenen, lees dan verder op de volgende pagina’s of neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek lichten wij onze services graag verder toe.

Contact
ervaring en professionaliteit
Lees meer
klantgericht en professioneel
Lees meer
MODULAIR INZETBAAR
Lees meer

 

kwaliteit

Truvion Healthcare Logistics (THL) werkt volgens de meest recente GDP-richtlijnen (Good Distribution Practices) en wordt hierop door zowel IGZ, als ook haar verschillende opdrachtgevers met regelmaat geïnspecteerd. Verder voert THL interne audits uit, laat THL zich op gezette tijden door een onafhankelijk bureau auditeren en onderwerpt THL al haar leveranciers aan regelmatige audits. Dit gehele systeem van interne en externe audits waarborgt een objectieve blik op het eigen kwaliteitssysteem en biedt de mogelijkheid tot verdere optimalisatie.

Lees meer