Breed portfolio, modulair inzetbaar

Truvion Healthcare Logistics (THL) biedt een breed portfolio aan diensten voor haar opdrachtgevers. Voorbeelden zijn: opslag, order picking & packing, transportmanagement, facturatie en debiteuren management, customer services, kwaliteitscontrole, retouren en recall management, rapportage en verwerking van geneesmiddelen op artsenverklaring.

Het pakket van diensten kan modulair worden ingezet en verschilt daarmee per opdrachtgever. Het pakket hangt af van de wensen en eisen van de opdrachtgever, de wet- en regelgeving, het betreffende product en de uiteindelijke afnemer van het product. Samen met de opdrachtgever bepaalt THL welke diensten noodzakelijk zijn om een zo goed mogelijke service rond diens het product te kunnen bieden.

Geboren vanuit de farmaceutische activiteiten van de groep en door de persoonlijke benadering van de individuele opdrachtgever, is THL in staat specifieke, bijzondere wensen van de opdrachtgever in te vullen. Samen met de opdracht-gever wordt een op maat gesneden oplossing uitgewerkt, als antwoord op de specifieke logistieke uitdagingen.

Op deze wijze kan een groot deel van de activiteiten gestandaardiseerd ten uitvoer worden gebracht en blijft ruimte tot ontwikkeling van nieuwe maatpakketten.